torsdag 21. desember 2017

Natt til bittelille julaften...

Nå er klokka snsrt ett, å huset er stille, for det er bare jeg som ikke har funnet senga ennå. Jeg trenger å dale litt før jeg gjør det samme. Juletreet skinner så pent i den mørke stua, der det står i all sin pynt og prakt, å vitner om at jula er rett rundt hjørnet.
Jeg har ikke pynta så mye til jul i år som jeg pleier å gjøre, men pynten ligger i eskene i gangen, så kanskje pynter jeg mer i morgen. De fleste kakene er fortsatt bare oppskrifter i boka, noe som er ganske ulikt meg.
Kun fire slag har jeg bakt, å jeg vet ikke om det blir flere i år.
Vi får besøk i jula, av sønnen min, å det gleder jeg meg veldig til! Å på julekvelden blir vi ennå to til. Det blir kjekt! Minstejenta ble kjempeglad da vi skulle få besøk! Det er ikke så kjekt med bare mamma og pappa på julekvelden! Vi har ikke så mange her på vestlandet, så det er koselig at de som er her, kan være litt sammen i jula.  Det hadde vært koselig å hatt eldstejenta hjemme også, men ho skal være sammen med kjæresten sin og hans familie i år. Ho er syk nå, så jeg håper ho blir frisk snart.
Jeg har visst ikke vaska og ryddet til jul heller jeg, så det blir visst litt å gjøre i morgen også. Men jeg har så vondt i skuldrene og nakken for tiden....så det er litt kjedelig med vasking og skrubbing og slikt.
Men jeg har handla julegaver, for både den ene og den andre, til både den ene og andre, å jeg har handlet mat, så vi har langt uti 2018! Så jeg er egentlig både litt sliten, og ganske blakk jeg nå! Jeg er nok mest sliten i hodet, for jeg har stressa litt med jula i år. Jeg har som sagt ikke gjort så veldig mye, men tanken på alt jeg skulle ha gjort, er ekstra slitsomt synes jeg!
Nå bør jeg vel egentlig gå å legge meg! Det er greit å få litt søvn før en skal stå opp igjen.
Dette ble ikke så spennende skriving, men jeg trengte bare å lufte tankene før jeg legger meg.
God natt!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar