lørdag 29. desember 2018

Midt i mellom jul og nyttår!


Da er vi her igjen, midt i mellom jul og nyttår, tiden for forberedelsene til nye forlovelser og forpliktelser!

Da tenker ikke jeg på forlovelse mellom to mennesker, som elsker hverandre, og som lover på tro og ære med ræva rett i været, å leve sammen i gode og onde dager til døden skiller de ad!

Nei da, jeg tenke på alt vi lover oss selv og alle de vi deler "forlovelsene" våre med, det som så populært kalles "nyttårsforsett!"

Grunnen til at jeg kaller det "forlovelse" er at vi som oftest lover oss selv alt for mye, ofte så mye og uoverkommelig at vi rett og slett "overlover/forlover" oss.....!

Det samme skal mange gjøre igjen for året 2019, å det skal nok jeg også!
Jeg drar sannsynligvis med meg de gamle forlovelsene inn i det nye året, å for sikkerhets skyld slenger jeg nok på noen nye!

Huff, det kommer til å bli mange nederlag og skuffelser i løpet av året, da vi ser at vi ikke strekker til, eller klarer å leve opp til våre egne forventninger!

Nei, forsettene for det nye året, skal jeg ikke spesifisere hverken offentlig eller privat.
Jeg vil heller leve fornuftig, og nyte livet med familie og venner, og prøve å gjøre hver dag til en grei og overkommelig opplevelse for meg selv, familien min og ellers alle de andre rundt meg.

Så kan jeg heller i et innlegg rett før skiftet til 2020, fortelle om det fine jeg har opplevd, og det  positive jeg har klart å oppnå, i løpet av året.

Ikke flere (offentlige) forlovelser på meg nei!

Men lykke til alle sammen, 
med det nye året, 
både med og uten, gamle og nye forsetter! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar